Is jouw tuin aan een opfrisser toe, dan is beton waarschijnlijk niet direct het materiaal waar je aan denkt. Toch wordt beton door steeds meer mensen ontdekt, omdat het perfect aansluit bij de moderne en industriële trend die nu gaande is. Beton is allang niet meer grijs en grauw, maar kan worden geleverd in een groot aantal kleuren en uitvoeringen. Het is dan ook niet vreemd dat beton ook in de tuin een opleving meemaakt en dat je betonnen plantenbakken, meubilair en schuttingen steeds meer ziet opduiken in Nederland. Betonbielzen zijn te gebruiken voor een groot aantal doeleinden en betonbielzen kopen doe je gemakkelijk online.

 

Wat kun je met betonbielzen?

Betonbielzen, de naam geeft het al aan, zijn lange dikke planken van beton, vergelijkbaar met de spoorbiels. Deze zijn te krijgen in verschillende afmetingen en kleuren. Omdat ze sterk en zwaar zijn worden ze veel gebruikt om muurtjes mee te bouwen, of als onderstuk voor schuttingen. Betonbielzen zijn echter bouwblokken waar je een stuk meer mee kunt doen. Zo kun je er hoogteverschillen mee opvangen, kun je plantenbakken bouwen en borderranden creëren. Er zijn strakke betonbielzen die in een moderne tuin goed tot hun recht komen, maar getrommelde bielzen of bielzen met een zandkleur zijn veel rustieker en passen zelfs in traditionele en landelijke tuinen.

 

Betonbielzen online kopen

Het aanschaffen van je betonbielzen kun je natuurlijk doen bij een bouwmarkt, maar eigenlijk bestel je ze net zo gemakkelijk online. Je bestelling wordt dan vaak de volgende dag al afgeleverd, zodat je je zelf over het transport geen zorgen hoeft te maken. Controleer wel altijd of er een goed retourneerbeleid is, voor het geval de bielzen toch niet helemaal naar wens zijn. Het is niet gemakkelijk om deze zware bouwstenen te vervoeren laat staan op te sturen. Een goede leverancier zal hier ongetwijfeld een melding van maken op de website.

Betonbielzen; voor variatie in je tuin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *