In de regel, beschermende fittingen bestaan uit een externe en een intern schild, alsmede het aansluiten van schroeven. Terwijl de buitenkant is ofwel een handvat of een vaste knop, is er een Pusher binnen. Een beschermende montage kan alleen nuttig zijn als een deur wordt geblokkeerd. Vaak, echter, worden de gebruikers geneigd om hun deuren niet te voltooien, maar slechts om hen achter te trekken.

 

De keus van materiaal is essentieel voor de efficiency van een beschermende montage. Shields moet resistent zijn tegen Anbohrversuche, dus is het raadzaam om een schild gemaakt van gehard staal te grijpen. Bekijk voor meer informatie deze website. Er is een onderscheid tussen verschillende klassen van bescherming: terwijl in de klasse es 1 en ES 2 alleen het gebied rond de profielcilinder is gemaakt van staal, op de ES 3 het complete schild is gemaakt van staal. Bovendien moeten beschermende fittingen bescherming bieden tegen tee-off pogingen. Om dit te verzekeren, worden zij getest voor hun duurzaamheid in speciale testlaboratoria. Als het teken houdt twaalf beitel slagen, is het geschikt.

 

Ook van hoog belang is het gebruik van in het bijzonder vaste verbindings schroeven, die de buitenkant en de BINNENPLAAT moeten stevig samen verbinden. Andere schroeven kan ervoor zorgen dat deze verbinding te breken.

 

Een derde accessoire is de cilinder hoezen voor de beschermende fittingen. Er moet voor worden gezorgd dat het deksel in de diktes overeenkomt met de cilinders. Als dit niet het geval is, kan de sleutel niet diep genoeg worden ingevoerd, omdat de cilinder niet goed past.

Bescherming voor deuren, alle informatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *